Oli sitten pakko koskea kun kiellettiin

Kouluttamattoman unix/linux adminin ja örveltäjän mielipiteitä herranties mistä.

tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Ablodeerataas Loordille

Jiihaa, nyt on Lordi ja suomalaisten huono itsetunto saanut lisähuomiota jenkkimediassa, sillä NY Times tarttui asiaan: Finland Squirms as Its Latest Export Steps Into Spotlight Vaikka tuo onkin sama juttu kuin HT:ssä, niin NY Times sentään on lehti jota jokunen ihminen (Levikki yli miljoonan) lukeekin. Kumma kun iltapäivälehdet eivät vielä ole ehtineet tarttua juttuun, tai ainakaan en huomannut lööpeissä puhetta tuosta.

Toivon, että seuraavassa vaiheessa Conan O'Brien kutsuu tämän uuden suomalaisen vientituotteen esiintymään showssaan. Lordin jätkillä menee lujaa jo ennen kuin he ovat päässeet Kreikassa käymäänkään, hyvä heille, vaikka heidän musiikkinsa onkin sontaa. Lordi saattaa parhaassa tapauksessa olla sellainen tuote, että joku ulkomaillakin muistaa heidät vielä ensi syksynäkin.

Pitäisiköhän ehdottaa Lordille, että väsäävät hirviömusikaalin ja yrittävät saada sen Broadwaylle tai edes Off-Broadwaylle? Suomi tarvitsee tälläisiä vientituotteita, ehkä jossain vaiheessa ihmiset lakkaavat kitisemästä suomi-kuvasta ja osaavat nauttia kansalaistensa menestyksestä.