Oli sitten pakko koskea kun kiellettiin

Kouluttamattoman unix/linux adminin ja örveltäjän mielipiteitä herranties mistä.

perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

Raivoa, pahoinpitely ja pedofiliaa

Kaverini, joka asustelee tätä nykyä Ruotsissa, käväisi luonamme ja kertoi tarinan opiskeluajoiltaan:

Opiskellessaan opettajaksi hän oli ollut kesätöissä lastentarhassa ja toiminnan tiimellyksessä yksi pojista oli sotkenut paitansa ja kaverini lähti kuljettamaan häntä kylpyhuoneeseen pestäkseen naaman ja vaihtaakseen paidan. Äkkiarvaamattomasti poika oli kiskaissut itsensä irti, riisunut paidan ja kamalasti huutaen oli juossut ympäriinsä ja törmännyt pöytään, mikä sekään ei hidastanut raivostuneen pojan menoa. Säikähtänyt kaverini otti pojan kiinni ja kävi istumaan lattialle pitäen raivoavaa poikaa tiukasti sylissään kunnes tämä oli rauhoittunut. Poikaa hakemaan tulleelle isälle tapahtuma oli kerrottu ja hän oli sanonut: "Eipä siinä mitään, sattuuhan tuollaista." Asia oli sillä selvä.

Tai niin ystäväni luuli.

Seuraavana aamuna oli pojan äiti tullut suu vaahdossa raivoten paikalle ja vaatinut tavata johtajaa. Johtajalle hän oli sitten vaatinut vähintäin kaverini erottamista ja ehkä syytteeseenpanoa koska kaverini oli syyllistynyt vapaudenriistoon ja pahoinpitelyyn ja ties vaikka pedofiliaan, sillä eihän normaali mies pidä väkisin sylissään puolialastonta lasta.

Kaverini onneksi tapauksella oli ollut, muiden lasten lisäksi, todistajana kaksi vakituista lastentarhanopettajaa, minkä lisäksi kyseinen poika oli aijemminkin saanut vastaavia kohtauksia, joten asia jäi siihen.

Mutta hän oli jäänyt miettimään mitä olisi tapahtunut, jos hän olisi ehtinyt viemään pojan kylpyhuoneeseen ja kohtaus olisi tapahtunut siellä? Siellä hän olisi tuolloin ollut yksin lapsen kanssa ja kylpyhuoneessa poika olisi voinut kolhia itseään pahastikin ennen kuin kaverini olisi ehtinyt hillitä häntä, jolloinka olisi ollut hankala todistaa ettei hän ollut satuttanut poikaa, pedofiliasyytteistä puhumattakaan, tuolloin ainoa hänen puolellaan oleva todiste olisi ollut pojan aijemmin saamat raivokohtaukset.

Kaverini oppi tapauksesta sen ettei itse missään tapauksessa halua lastentarhaan töihin. Ei ole mitenkään ihme, ettei lastentarhoihin saada miehiä töihin, palkka on huono, minkä lisäksi aina löytyy joku joka epäilee lasten kanssa työskentelevää miestä pedofiiliksi, kumma kyllä lasten kanssa työskenteleviä naisia ei moisesta epäillä. Ruotsissa ei ilmeisesti moisia epäilyjä ole, ainakaan julkisesti, esitetty vaikka muutoin Ruotsi kuulemma on seksihysterinen maa, jossa kaikki seksuaalisuuten liittyvä on suurennuslasin alla.

1 Comments:

At 8:58 ap., Blogger Rita said...

Tervehdys

Tulipa paljon ajattelemista kun lueskelin kirjaamaasi. Merkkasin blogisi heti lukulistalleni :)

 

Lähetä kommentti

<< Home