Oli sitten pakko koskea kun kiellettiin

Kouluttamattoman unix/linux adminin ja örveltäjän mielipiteitä herranties mistä.

tiistaina, huhtikuuta 24, 2007

Lastuja, Perkele!


Eilen tuskailin pari tuntia saadakseni upattua edelliseen viestiin kuvan ja lopulta onnistuin vasta kun boottasin koneen &/¤#%&¤:n Windowsiin¹. Minkä lisäksi kommentteja katoaa kun painan julkaise nappulaa (Pahoittelen mikäli kommenttejanne ei näy, julkaisen kaikki ihmisiltä tulleet, mutta tämä perkeleen blogger välillä kadottaa ne), päivittäminen kestää tuskastuttavan kauan. Ja nyt tämä perkele kadotti pitkään väsäämäni tekstin (Onnekseni kirjoitan nämä vi:llä ennen kuin kopsaan ne tänne) kun laitoin sen julkaisun sijasta drafteihin, julkaisen sen myöhemmin kunhan päätän laitanko sen tänne vai uudelle alustalle.

Pienempiä ongelmia ovat mm se, että kun teen linkin dumppaa Blogger aina jonkin hemmetin kuvakkeen Linkki joka julkaistussa blogissa näkyy Linkki/Link tekstinä,tekstin keskelle, scandit sekoavat välillä, en löydä mielestäni tyylikästä pohjaa (Enkä viitsi tehdä pohjaa itse, riittää kun olen muutaman firman webmaster, niissäkään tosin minun ei tarvitse väsätä graafista ulkoasua, sen tekemiseen on ammattilaiset), tosin en pikaisella etsimisellä löytänyt Wordpressistäkään "täydellistä" ulkoasua, mutta parempia kuitenkin kuin bloggerista.

Ilmeisesti blogger ei pidä Linuxista? Tai sitten minulla on vain suunnattoman huonoa tuuria tämän kanssa, tai teen jotain perusteellisen väärin. Mutta en välitä pätkääkään mikä tai kuka on syy ongelmiini, ongelmat ottavat päähäni, joten taidan vaihtaa tämän tästä bloggerista wordpressiin, josta minulla on ylläpitäjänä hyviä kokemuksia. Kokeilen vielä hetken ja siirrän sitten tämän wordpressiin mikäli olen siihen tyytyväinen, testiversio löytyy tuolta: http://johannesknektman.wordpress.com/

¹ Se Window$ oli ihan tööt ja sen korjailuun meni pari tuntia, minkä lisäksi en pidä windowsista koska en saa Wintöötissä tehtyä puoliakaan töistäni, mikä tosin osittain johtuu ammatistani, minkä lisäksi Window$ on pirun hankala käyttää eikä siitä löydy kunnon terminaalia, virtuaalityöpöydistä puhumattakaan.

1 Comments:

At 3:09 ip., Anonymous Anonyymi said...

Bloggeri on paska, oon sanonut sitä jo monta kuukautta. Uskokaa, nih!

 

Lähetä kommentti

<< Home